Verkoopadressen

De boeken 'Houten: het landschap' en 'Kromme Rijn: het landschap' zijn in Houten te koop bij boekhandel Wijs, de VVV, THE READ SHOP in het Oude Dorp en READ SHOP Houten-Zuid.

Het boek 'Kromme Rijn: het landschap' is ook te koop bij De Bilthovense Boekhandel - 't Winkeltje van Oostbroek en boekhandel Bouwman in De Bilt - boekhandel Jacques Baas in Driebergen-Rijsenburg - Boekhandel Ravenswaay, Waterliniemuseum, landwinkel Nieuw Slagmaat en Museumwinkel van MOA in Bunnik - de Read Shop in Doorn - De Readshop en de Bruna op Cityplaza in Nieuwegein - de VVV en Bruna in Wijk bij Duurstede - de boekhandels Broese, Bijleveld, Ostade en Steven Sterk in Utrecht en Boekhandel Kramer & Van Doorn en De Nieuwe Boekerij in Zeist.

U kunt het boek ook bestellen bij Bol.com of door overmaking van € 14,95 op rekeningnummer NL82 INGB 0005381559 t.n.v. M. van Eijkeren-Erich onder vermelding van Uw naam, adres en de titel. Stuur voor een vlotte aflevering daarna een mailtje naar info @ nederlandhetlandschap .nl met uw bestelling en gegevens over het afleveradres. Wilt u meerdere exemplaren afnemen als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket? Neem dan contact op voor de kortingsmogelijkheden

 

© Marijke van Eijkeren - Het is niet toegestaan om foto's op wat voor wijze dan ook over te nemen zonder toestemming

Marijke van Eijkeren - Het is niet toegestaan om foto's op wat voor wijze dan ook over te nemen zonder toestemming

Links

Plattegrond van de streek